Personal


Pauline Harvey

Frisör/Makeup artist

Jag är en positiv, spontan och utåtriktad tjej med rötterna i lilla Gnesta.Har alltid varit intresserad av skönhet i alla former och färger inom hår, smink, kläder och inredning.Gillar att jobba med helheten. Att klippa och färga/slinga är ännu roligare om jag får göra det ”lilla extra” med att tex forma och färga bryn och fransar eller sminka. Vill gärna ha variation och utmaningar, både privat och i arbetet, så jag tar med glädje emot alla typer av kunder oavsett ålder, kön, stil och önskemål.Pendlar gärna mellan att ha gummistövlar på landet och ha stilettklackar i en storstad!

Katrin Kaspo

Frisör/ägare.

I 17år har jag älskat mitt yrke och kommer nog göra så i många fler år. Man kan inget annat än att älska ett jobb som är så kreativt, så socialt och så glädjande när man vet att man bidrar till ett välmående hos kunden när den blir nöjd. Med ett gesällbrev i bagaget så är alla hår välkomna till mig!

Hanna Boyaci

Frisör

Jag har en treårig utbildning och 13 års erfarenhet att dela med mig till er. Till mig kommer du om du vill klippa till frisyren eller färga håret i alla möjliga olika kombinationer. Eller varför inte skämma bort dina ögonbryn litegrann?

Anneli Alnebrand

Frisör

Anneli Alnebrand Frisör Jag är en prat glad och kreativ kvinna. Vi kommer att få en trevlig stund medans du blir fin i håret. Jag har många års erfarenhet som utbildad frisör. Varmt Välkommen Anneli

Sally Said

Frisör

Sally är utbildad frisör med flera års erfarenhet. Hon har en bred kunskap och stolthet inom yrket och lämnar inga kunder missnöjda. Vi är väldigt glada över att hon har anslutit sig till oss!